INFORMATIVA 2017

INFORMATIVA 2017

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

  1. in 28. januar 2017 (petek, sobota)

od 9.00 do 18.00

 

V času pred informativnimi dnevi je tudi letos na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani sejemska prireditev Informativa.

Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Informativa tako na enem mestu ponuja veliko več informacij, kot jih lahko posameznik zbere samo z obiskom informativnega dne, zato je odlična uvodna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

Ob obisku lahko obiskovalci zberete informacije o izobraževalnih programih in druge, za vas pomembne informacije, zbrano med seboj primerjate in se nato lažje odločite, katero izobraževalno institucijo obiskati v času informativnih dni in kam nato oddati svojo prijavnico za vpis oz. katero izobraževanje priporočiti, če vas vprašajo za nasvet ali usmeritev.

Več informacij o sejmu Informativa 2017 lahko najdete na

http://www.informativa.si/o-prireditvi/

in v prilogi

  • Vsi tisti, ki pa še niste odločeni, kateri študij izbrati, se lahko udeležite individualnega svetovanja na razstavnem prostoru univerze, kjer vas bodo karierni svetovalci seznanili z vsebinami študijskih programov in z zaposlitvenimi možnostmi.

 

                                                                                                          Svetovalna delavka

                                                                                                          Davorka Polić Jošt

Nazaj