Obvestilo športni dan

Prvi športni dan bo v četrtek 15. 9. 2016. Tekmovali boste na atletskem štadionu Kladivar v naslednjih atletskih disciplinah:

– tek 60 m ( visoki štart )

– skok v daljino

– suvanje krogle

– tek 600 m

Pričetek športnega dne za vse dijakinje in dijake bo ob 8.00 uri. Po ogrevanju – 15 min, bodo s četverobojem  začeli četrtošolci, nadaljujejo tretji, drugi in prvi letniki, kot bo razvidno iz razporeda tekmovanja.

Garderobo boste imeli na oziroma pod tribunami. Med tekmovanjem bo skrbel za oblačila dežurni dijak – učenec, ki je opravičen športne vzgoje, oziroma reditelj. Dijaki, ki ne morejo tekmovati iz zdravstvenih razlogov, se lahko opravičijo profesorjema športne vzgoje le z zdravniškim opravičilom. Opravičeni dijaki sodelujejo pri organizaciji športnega dneva.

Malica: vsak posameznik jo dvigne pred začetkom športnega dne ali po njem. Kdor ne želi malicati, se odjavi v skladu s Pravilnikom v sredo, 14. 9. 2016.

Razpored tekmovanja bo objavljen na oglasni deski. Razredni športni referenti ga morajo poznati za svoj razred. Razrede vodijo razredniki, oziroma profesorji po razporedu.

Nazaj