Danes smo se s slovesno podelitvijo spričeval poslovili od dijakov 2. f in 3. c. Prijetno je bilo pri srcu, ko smo se spomnili prvega šolskega dneva, ob zaključku izobraževanja pa prisluhnili vzpodbudnim besedam direktorja ŠC, Mojmirja Klovarja, in besedam ravnatelja, Arnolda Ledla. Spričevalo, ki so ga dijaki prejeli, je dokaz, da je za njimi mnogo ur učenja, raziskovanja, ustvarjanja, pa tudi druženja in tkanja nepozabnih spominov. Pri nas so dijaki pridobivali znanje, ki jih bo vodilo v prihodnost. Prepričani smo, da so se s znanjem, ki smo jim ga posredovali učitelji, opremili za nove izzive, ki jih čakajo na njihovih nadaljnjih izobraževalnih poteh ali pa ob vstopu na trg dela.

 

Na prireditvi smo ponovno poudarili, kako ponosni smo na plemenito dejanje naših dijakov, ki so februarja starejšemu gospodu rešili življenje: Maju Josipoviću, Maju Debevcu in Maju Končanu sta direktor ŠC in ravnatelj SŠGVO podelila knjižno nagrado in diplomo za nudenje nesebične pomoči in plemenito ravnanje.  Posebne pohvale so še dobili Urban Pušnik iz 3. c za odličen uspeh na zaključnem izpitu ter Žiga Gajster, 3. c, in Erolt Rrahmani, 2. f, za 1. mesto na državnem tekmovanju v košarki 3 x 3.

 

Z glasbenimi vložki so prireditev popestrili dijaki našega šolskega centra: gimnazijci Zara Škapin, Ema Laznik, Maj Leskovšek in Enej Romih, gradbenik Amadej Volasko, okoljevarstvenik Jernej Polanc in mehatronik Nik Čolk, ki so pridno vadili pod budnim ušesom profesorice Metke Jagodič Pogačar.

Skip to content