ŠPORTNI DAN

V torek, 4. 6. 2019, bomo imeli športni dan – pohod na Brnico.

Zbirno mesto za vse dijake je na Špici ob 7:55.

 

Pohod je sestavljen iz dveh delov. Prvi del je orientacijski pohod na Brnico po skupinah. Čas pohoda je skupaj z vprašanji, na katera boste odgovorili pri Planinskem domu na Brnici, tekmovalnega značaja. V drugem delu pohoda pa se bomo skupaj vrnili na izhodišče.

 

Na orientacijo se boste podali po v naprej določenih skupinah. Prva skupina bo pohod začela ob 8:00. Startni interval bo 5 minut. Prisotnost dijakov bomo preverili trikrat – na startu, pri planinskem domu in na cilju.

 

Pohod poteka večinoma po urejenih poteh, del poti pa poteka po cesti. Hodite previdno, pazite na svojo varnost in varnost ostalih udeležencev pohoda. Hodite v skupini in ne onesnažujte okolja – tako s hrupom kot odpadki.

 

Bodite primerno oblečeni in obuti, zaščitite se pred klopi, s seboj prinesite dovolj osvežilne brezalkoholne pijače in veliko dobre volje. Za malico poskrbite sami – pred športnim dnem ali po njem.

 

Organizatorici:                                                                                              Ravnateljica

Barbka Dvoršek                                                                                             Irena Posavec

Slavica Volčanjšek

Nazaj