Bliža se rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe, zato na Kariernem centru v Ljubljani za vse zainteresirane dijake, ki potrebujete pri tem pomoč, organizirajo dogodek »SOS pred vpisom«.  

Dogodek bo potekal v soboto, 29. 2. 2020, ko ste dijaki prosti šolskih obveznosti in lahko čas namenite izbiri študija. Ponudbo vsebin delavnic, informacije o kraju in terminih izvedbe si lahko ogledate v prilogi ali na spletni strani Kariernih centrov UL.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko tudi samo na posamezno delavnico (delavnice so izbirnega tipa). Prijave sprejemajo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 28. 2. 2020 na http://bit.ly/sos-pred-vpisom.

 

Tudi karierni centri Univerze v Mariboru organizirajo dogodek »Že veš, kam greš?«, in sicer v četrtek, 27. 2. 2020. Več o dogodku https://kc.um.si/dogodki/ze-ves-kam-gre

 

Hkrati pa vas obveščam, da so na spletnem portalu eVŠ objavljeni minimumi za vpis v 1. letnik za pretekla študijska leta za prvi in drugi prijavni rok v sklopu skupnega Razpisa za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe (link na portal: https://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis-javni-koncesionirani  oziroma link direktno na objavljene minimume točk: https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/minimumi).   

 

Svetovalna delavka

Davorka Polić Jošt

 

Skip to content