3. mesto in zlato priznanje na državnem tekmovanju v EKOKVIZU

1. februarja 2017 se je v Kranju 272 dijakov iz 53 slovenskih srednjih šol pomerilo na državnem tekmovanju v EKOKVIZU. Letos so dijaki pod naslovom Včeraj – danes – jutri poglabljali svoje znanje iz treh izbranih interdisciplinarnih okoljskih tem, ki zahtevajo povezovanje znanja z različnih področij in ki kažejo na vplive našega delovanja tudi globalno: izumi in odkritja iz preteklosti, ki še vedno oblikujejo našo sedanjost in prihodnost, krožno gospodarstvo in odgovorno s hrano.

Tekmovanja, ki so ga organizirali na Srednji ekonomski, storitveni in gradbeni šoli na Šolskem centru Kranj, so se iz naše šole udeležili trije najboljši dijaki v kategoriji SSI s šolskega tekmovanja, ki je potekalo 13. decembra 2016. Našo šolo so zastopali Živa Kozole in Tilen Pinter iz 4. b ter Mineja Mihevc iz 3. b razreda, vsi iz programa okoljevarstveni tehnik.

Izredno veseli smo uspeha ŽIVE KOZOLE, ki je osvojila 3. mesto v državi in zlato priznanje. Njen uspeh je z bronastim priznanjem dopolnil še TILEN PINTER. 

Vsem dijakom za izkazano znanje iskreno čestitamo!

Mentorici: Janja ČUVAN in Alenka LAH KALAN

Ravnateljica: Irena POSAVEC

Nazaj