POROČILO O ŠOLSKEM TEKMOVANJU IZ ANGLEŠČINE

V sredo, 16. 3. 2016, je na naši šoli potekalo šolsko tekmovanje iz angleščine. Tekmovali so lahko dijaki tretjih letnikov srednjega strokovnega izobraževanja ter dijaki vseh letnikov srednjega poklicnega izobraževanja.

Tekmovanja so se udeležili Jerneja Burger in Klara Part iz G 3A ter Klavdija Ažman in Aleksandra Lubej iz G 3B. Na 11. državno tekmovanje iz angleščine POLIGLOT sta se uvrstili Jerneja Burger iz G 3A ter Klavdija Ažman iz G 3B. Letos bo tekmovanje potekalo 9. aprila 2016 ob 10. uri na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo Ljubljana.

Šolskega tekmovanja iz angleščine sta se udeležila tudi Luka Tovornik in Tilen Pesan iz G 1D. Oba dijaka sta dosegla visoko število točk in se uvrstila na 7. državno tekmovanje iz angleškega jezika za dijake srednjega poklicnega izobraževanja POLIGLOT 3. Tekmovanje bo v soboto, 2. aprila 2016, ob 9.30 v prostorih Ekonomske šole Celje.

Vsem dijakom se zahvaljujemo za sodelovanje. Dijakom, ki pa so se uvrstili na državno tekmovanje iz angleškega jezika pa želimo obilo uspeha.

Mojca Kostanšek, prof.

Nazaj