Prvi športni dan bo v torek, 17. 9. 2019. Tekmovali boste na atletskem štadionu Kladivar v naslednjih atletskih disciplinah:

  • tek 60 m (visoki štart)
  • skok v daljino
  • suvanje krogle
  • tek 600 m

 

Pričetek športnega dne za vse dijakinje in dijake bo ob 8. uri. Po 15-minutnem ogrevanju, bodo s četverobojem začeli četrtošolci, nadaljujejo tretji, drugi in prvi letniki, kot bo razvidno iz razporeda tekmovanja.

 

Garderobo boste imeli na oziroma pod tribunami. Med tekmovanjem bo skrbel za oblačila dežurni dijak, ki je opravičen športne vzgoje, oziroma reditelj. Dijaki, ki ne morejo tekmovati iz zdravstvenih razlogov, se lahko profesorjema športne vzgoje opravičijo le z zdravniškim opravičilom. Opravičeni dijaki sodelujejo pri organizaciji športnega dneva.

 

Malica: na jedilnik je dodan 6. meni, in sicer LUNCH PAKET. Namenjen je za prehrano dijakov v primerih izvajanja interesnih dejavnosti izven šole – športni dan. Dijaki, ki bodo naročili LUNCH PAKET, ga prevzamejo v šolski jedilnici od 7.00 ure naprej. Prijavo in odjavo na lunch paket dijaki opravijo vsaj en dan pred dogodkom, odjavo pa do 8.00 ure zjutraj, tako kot ostale menije.

 

Razpored tekmovanja bo objavljen na oglasni deski. Razredni športni referenti ga morajo poznati za svoj razred. Razrede vodijo razredniki, oziroma profesorji po razporedu. Na štadionu upoštevajte red in disciplino!

 

Skip to content