V četrtek, 5. 10. 2023, bodo na Šolskem centru Celje potekale volitve predstavnikov dijakov v svet zavoda. To je organ, ki skupaj z direktorjem in kolegijem upravlja Šolski center Celje. Sestavlja ga 20 članov, dva člana sta tudi dijaka srednjih šol ŠCC. Za članstvo v svetu zavoda se bodo potegovali dijaki vseh petih srednjih šol, izbrana pa bosta dijaka z največ prejetimi glasovi.

Volilno pravico imate vsi dijaki Šolskega centra Celje, na dan volitev pa boste morali na glasovnici obkrožiti dva kandidata.

 

Predstavljamo vam kandidata SŠ GVO, Ano Veninšek.

Sem Ana Veninšek, dijakinja drugega letnika Srednje šole za gradbeništvo in varovanje okolja, in sem novoizvoljena predsednica dijaške skupnosti Srednje šole za gradbeništvo in varovanje okolja. Prihajam iz Zgornje Savinjske doline. Zanimata me narava in šport, zato sem že nekaj let aktivna članica odbojkarskega kluba. Zanimajo me tudi odnosi z ljudmi, rada potujem in spoznavam nove kraje in kulture. Zase mislim, da sem družabna, komunikativna in vedoželjna, zato sem vedno odprta za nove izzive. Kot dijakinji mi ni vseeno za našo prihodnost, zato se bom v okviru naše dijaške skupnosti zavzemala za izboljšanje položaja vseh dijakov in naših možnosti. V veselje mi je spoznavati in sodelovati z novimi ljudmi z različnimi zgodbami, izzivi in cilji, saj mi sprejemanje drugačnosti ne predstavlja težav. Zavzemala se bom za povezovanje dijakov iz celjskih srednjih šol ter še posebej dijakov Šolskega centra Celje. Trenutno sem dejavna tudi v upravnem odboru Dijaške skupnosti Celje, kjer se zavzemam za dobre razmere in povezovanje dijakov v Celju.

 

Vse kandidate pa lahko spoznate TUKAJ.

Skip to content